Sunt multe lucruri pe care nu le inteleg in viata asta , ceea ce e normal. Daca am intelege totul, ce farmec ar mai avea viata  ? Dar sunt unele lucruri, care aparent par a fi de neinteles, insa sunt pe cat de simple posibil.

 Ma refer la acele specimene ale sexului frumos  denumite “pitipoance”. Deja cu totii le stim. Fac parte din viata noastra de zi cu zi. Eu, insa, as vrea sa spun cate ceva despre pitipoancele de “provincie” ( asa le numesc pe cele ce provin dintr-un oras mic 😀 ) .

Aceste “domnisoare” isi fac aparitia seara ,  cand toata suflarea, in special cea masculina, e iesita la “vanatoare”. Fetele sunt bine “inarmate” : tocuri, fustite / rochite , accesorii.. etc. Ziua isi petrec timpul pregatindu-se , apoi seara “ies pe faleza” sa culeaga “laurii victoriei “ , adica tot felul de reactii positive din partea masculilor. Dupa ce si-au atins acest scop, isi ocupa o parte din timp exersand pentru cariera de fotomodel pe care o au in fata. Ca fotomodel, trebuie sa stii sa te adaptezi repede cerintelor fotografului / designer-ului, asa ca ele se antreneaza de pe acum. Isi fac poze in fata sediului central al Politiei , in fata catedralei , in parc, in mijlocul trotuarului , in fata WC-ului public…etc. Locatiile sunt nenumarate. Pitipoancele sunt si ele oameni, pana la urma urmei si toata aceasta munca este extenuanta pentru ele , asa ca domnisoarele merg “sa-si faca plinul”. Poate va ganditi ca merg in vreun local pe masura fitelor lor si isi comanda cea mai extravaganta bautura …NU !

 Fatucile se duc la un super-market si isi cumpara  un croissant de 1 leu , sau altceva care sa nu le afecteze nici silueta si nici bugetul personal. Sau, in cazul in care isi permit, merg la un fast-food si consuma vesnicii cartofi prajiti acompaniati de vesnica apa plata cu lamaie. Cum ar spune o pitipoanca : “Pe maine ,fataaa !”

Vorba zilei :  Multi ‘or vedea, putini ‘or pricepe.

Reclame