Cred in egalitatea intre sexe de aceea mi s-a parut corect sa scriu un articol despre omologii protagonistelor din articolul precedent , si anume despre “cocalari”. Acestia, ca si pitipoancele, sunt o componenta nelipsita din viata noastra. Ii vedem peste tot , mai ales in locurile unde sunt si pitipoancele. Ii poti recunoaste foarte usor oriunde ar fi , si la fel de usor iti poti da seama pe unde au trecut. Lasa in urma lor un inconfundabil parfum de colonie ruseasca , dare de coji de seminte , hartii, etc. Urmand aceste indicii, ajungi la “comoara” : un exemplar al sexului tare ( tare de cap :)) ) care poate fi etichetat ca si “cocalar” dupa urmatoarele semnalmente :

– par scurt , stil „puscarias evadat” . ras  in fata si lung in spate ( ma refer la codita aceea hidoasa ) sau ras in spate si mot in frunte ( bretonul ridicat cu gel ieftin care se lasa la cea mai usoara adiere de vant )

– pe fata are o expresie de ucigas frustrat, iar cand te uiti in ochii lui ii poti vedea ceafa ( de porc, acesta fiind si felul lui de mancare preferat )

– la gat poarta un lant de “haur” cu care ar putea foarte bine sa priponeasca vacile pe camp sau dulaul in  curte.

– se imbraca doar cu haine de firma : Anporio Armani , Gigolo italiano 800 , Dolce & Banana, Cucci, Fuma etc.

– mereu poarta curea cu catarame “sugestive”( portofelele lui imbacsite cu euroi ii trag pantalonii in jos )  : $ , £ ,€ .

– pantalonii sunt ori albi, ori de trening. Sau in cazul in care nu are pantaloni, are o pereche de jeans semnati “Lee Bazar

– incaltamintea e foarte importanta pentru el : pantofii luciosi cu bot ascutit si lung , sau incaltaminte sport de marca : Naic, Abibas, Pila , etc.

Cand iese cu masina “pe centru” se asigura ca volumul sa fie dat la maxim astfel incat toata lumea sa-i aprecieze gusturile muzicale ( Inna-Hot, Puya-Undeva in Balcani, Nicolae Guta, etc. ) . Daca merge pe jos , o face ca si cum ceva l-ar deranja intre picioare ( poate se opareste din cauza pantalonilor de trening pe care ii poarta in toiul verii ) si are grija ca tinuta lui sa fie pe cat de impunatoare posibil : capul sus, “abdomenul “ in fata ( el nu are burta; tricourile sunt defecte ) si cand paseste, parca da cu stangu’-n dreptu’. Mereu pune ceva in buzunar care sa-i avantajeze “dotarile naturale”, dorind astfel sa atraga atentia femelelor si daca asta nu-i reuseste, incearca sa le dea pe spate cu o replica de genul : “Ce faci, fă ? “ Si daca reactiile nu sunt pe placul lui, se supara si mai zice cate ceva despre neamuri, asa, ca sa fie sigur ca s-a inteles cine e boss-ul . Cand e inconjurat de prietenii lui, se asigura ca acestia sa il aprobe si sa il urmeze la orice pas. In caz contrar, se aplica “Legea pumnului” : “Pumnii mei minte nu are. Le plac carnea” . Singurele fete la care are succes sunt pitipoancele. El vrea fete fara prea mult creier, ele vor atentie si bani. Pitipoanca + Cocalar = Love.

Vorba zilei :  Unde nu-i cap, vai de picioare !

Reclame