Emotii , inimi inchercite , picioare care tremura de parca ar tine un ritm , maini la fel de tremurande care duc alcoolul la gura , priviri concentrate  , urechi ciulite si, desigur, manifestarile verbale de rigoare :  “Fugi, baaa ! Hai, hai , hai !!!! Ba, boule ! Paseaza , ba, fi-ti-ar neamu’ !!! “ “Hoooo, nu era corner , arbitru de c***t ce esti !” “Gooooooooooooooooooolllllllll !!!!!! “

Cred ca deja v-ati dat seama despre ce e vorba. Despre  un grup de homo sapiens masculi care urmaresc un meci de fotbal . “Sapiens” e latinescul cuvantului  romanesc “intelept”.Ce e intelept in acest comportament, nu stiu , dar nici nu trebuie sa fie intelept, ci trebuie sa fie masculin, ceea ce si este. Fotbalul e un sport masculin , insa asta nu inseamna ca nu il urmaresc si femelele homo sapiens.

Tinuta lejera, picior peste picior , maini cu unghii ingrijite  care duc la ureche telefonul mobil sau o bautura “light” la gura ,  ochi care analizeaza aproape orice ,numai nu performanta jucatorilor pe teren , si, ca si la barbati, exprimarile verbale de rigoare : “Hmm…Cine e tipul ala brunet care alearga in stanga terenului? “ “Nu stiu, dar ai vazut ce simpatic e?” “Da ! Auzi, da’ care e faza? De ce acuma stau aia in fata portii si isi apara potentialii viitori urmasi?” “Sunt la penalty, de ala, sau cum se cheama. Acuma blondutul ar trebui sa dea gol” “Nu cred ca da ala gol…are picioare de femeie.” “In fine…auzi, oare ce mai face Rosy ?” “Nu stiu, hai s-o sunam!”

Trebuie sa admit ca am vazut femei pasionate de acest sport, care tipa cot la cot cu barbatii si sufera cand echipa preferata incaseaza un gol.Cum am mai zis, „gusturile nu se discuta”. Pana data viitoare, “Hoooo ! Rabdaree !!!” :)))

Vorba zilei : Inchide ochii si vei auzi.

Reclame