E persoana din care ai ieşit, dar în care nu te vei mai întoarce  nici dacă eşti trimis acolo. E persoana care te plesneşte când nu eşti cuminte, ca apoi să-i pară rău şi să te mângâie cu ochii înlăcrimaţi. E întruchiparea a tot ceea ce iubeşti şi urăşti în acelaşi timp. Iubeşti faptul ca îţi este alături când toţi te lasă, că te citeşte ca pe o carte deschisă şi ştie ce  sfat să-ti dea , că îţi aduce mâncarea la pat când  te simţi rău şi face tot ce îi stă în puteri ca tu să-ţi revii, cu riscul de a deveni sufocantă , că te apără în faţa tatălui sau a oricui altcuiva, că nu te dă niciodată lui Bau-Bau deşi te ameninţă cu asta, că ştie să te mintă frumos fără ca tu să-ţi dai seama, că…

Nu-ţi place totuşi când  îţi subevaluează  maturitatea, când te ceartă din cele mai mărunte motive, când te cicăleşte şi-ţi ţine teorii, când nu te lasă să mănânci desertul înainte de masă , când nu-ţi dă atâţia bani pe câţi ai vrea, când te sună atunci când eşti în oraş şi te verifică şi te cheamă acasă, când nu te lasă să ieşi cu X sau cu Y şi nu te lasă în club şi e mereu atât de ingrijorată încât poate deveni paranoică, când….

E acea persoană  pe care , probabil, te superi mai des decât o iubeşti  şi căreia îi spui tot mai rar ce simţi  pe măsură ce creşti.

E vocea caldă care te alintă şi ţipătul ascuţit care te ceartă, e omul care şi-ar da şi viaţa ca tu să te naşti, sau ca să vezi lumina zilei de mâine. E mama ta.

La mulţi ani mamelor şi….m.i.l.f.-urilor ( :> :)) ) !

Vorba zilei : Dacă dragoste nu e, facem !

Reclame