Ce războiul stelelor ? Ce Războiul Rece ? Minciuni ! Războiul sexelor ! Ăsta da, război ! :)) Sexul masculin şi cel feminin sunt într-o continuă confruntare. Pentru ce? Pentru…supremaţia în casă , la locul  de muncă, pentru locuri mai bune de parcare…pentru orice chestiuţă! De ce ? PENTRU CĂ…..

  1. Un bărbat cu burtă e un bărbat bine, care se întreţine, sau eventual, care are o femeie gospodină care îi găteste bine. O femeie cu burtă e una care stă toată ziua şi „bagă în ea”  şi se uită la televizor sau se fereşte de alte activităţi fizice.
  2. Un bărbat care  a avut mai multe femei, e un macho în ochii tovarăşilor şi un afemeiat în ochii femeilor, dar o femeie care a avut mai mulţi bărbaţi e o curvă în ochii amândurora.
  3. Un bărbat păros (dar nu PREA păros ) emană masculinitate şi naturaleţe în starea ei brută. O femeie păroasă…dă dovadă că nu se îngrijeşte.
  4. Un bărbat care are prea multă grija de el, ori e metrosexual, ori e homosexual. În schimb, o femeie care se supra-îngrijeşte…e doar femeie !
  5. Doi bărbaţi gay sunt…bleacs ! Sunt intoleraţi de societate, în timp ce două femei lesbiene sunt acceptate, că doar reprezintă sexul frumos la puterea a doua.
  6. Excitabilitatea bărbatului este vizibilă şi-l poate pune într-o situaţie jenantă. O femeie în aceeaşi stare, însă, nu riscă să aiba vreo…. protuberanţă care să o incomodeze.
  7. Femeile sunt mult mai predispuse la celulită decât bărbaţii şi celulita pentru o femeie e ca un stigmat social. Bărbaţilor nu le plac femeile cu „aspect de coajă de portocală”, dar ei nu înţeleg că o mare contribuţie la acest aspect o are faptul că suntem femei , şi ca femei, avem scopul de a procrea şi de aceea Mama-Natură ne-a „înzestrat” cu mai multă grăsime pe abdomen, coapse  şi şolduri.
  8. Bărbaţii cred că fără spermatozoizii lor nu s-ar putea face alţi copii şi femeile cred că fără ovulele şi ovarele lor, care să găzduiască spermatozoizii, nu ar fi posibilă aducerea pe lume a unei fiinţe.
  9. Atât bărbatul cât şi femeia trebuie să ştie să facă de toate în casă, dar fiecare face numai treburile lui, pe motiv că pentru restul, există celălalt.
  10. Bărbatului care plânge e un „fătălău”, în timp ce pentru o femeie e absolut normal să verse lacrimi.

Şi  lista ar putea să continue , dar o voi completa când voi fi mai bătrână. :)) Poate până atunci, războiul se va sfârşi. Şi eu cred că femeile vor învinge, pentru că bărbaţii nu numai că sunt minoritari, dar încep să meargă pe deviza : „Dacă nu îi poţi învinge, treci de partea lor”.Vezi toţi transsexualii şi homosexualii şi restul pseudo-bărbaţilor.

Dar ultimul cuvânt pe astăzi aş vrea să i-l las lui Henry Kissinger : „No one will ever win the battle of the sexes; there’s too much fraternizing with the enemy. “(Nimeni nu poate câştiga războiul sexelor. Există prea multă fraternizare cu inamicul)

Vorba zilei : Eşti cu tăci capu?

Reclame