„Crezi în dragoste la prima vedere, sau mai trec o dată pe lângă tine ?” „Mai treci! O dată, de două ori, de o sută de ori!” Nu cred în dragoste la prima vedere şi nu pot să îi înţeleg pe cei care zic : „ Ne-am îndrăgostit din prima clipa în care ne-am văzut.”

Dragostea presupune atracţie fizică în aceeaşi măsură în care presupune compatibilitate pe plan intelectual, spiritual, etc. Ce au simţit ei la prima vedere , sau cel puţin unul dintre ei, a fost o puternică atracţie fizică. A văzut în cealaltă persoană  idealul de frumuseţe exterioară , însă doar atât. Restul a fost noroc. A avut noroc atunci când ea/el a acceptat să poarte o conversaţie şi , eventual, să iasă la o întâlnire.  Apoi norocul a crescut în proporţii când a descoperit în celălalt/cealaltă şi frumuseţea interioară. Şi apoi, pe principiul „dacă dragoste nu e, hai să facem!” , s-au îndrăgostit.

Nu a fost „lucrare divină” , „alinierea perfectă a planetelor” sau „dragoste la prima vedere” :)) . A fost noroc. Norocul de a găsi în persoana care l-a atras fizic din primul moment „lungimea de undă” egală cu a sa , care să îl şi ţină alături de ea.

Sau, poate că dragostea e atât de oarbă încât cei doi se limitează doar la ceea ce e la suprafaţă, atracţia fizică dintre ei suprimând orice nevoie de înţelegere pe alt plan. Cine ştie ? ( Asta ar fi prima alegere a celor care lasă limbajul trupului să-l muţească pe cel verbal, şi anume a bărbaţilor,că e deja ştiut că femeile vorbesc…vorbesc mult şi le place ! :)) )

Oricum ar fi, nu e de ajuns să treci prin faţa mea ca să mă îndrăgostesc. Trebuie să te mai şi opreşti. Şi să şi vorbeşti, că doar.. sunt femeie..:))

Vorba zilei : Capul face, capul trage !

Reclame